Termeni și condiții generale de utilizare a Cardului Skipass Bogdan

Cardul „Skipass Bogdan” poate fi utilizat pe traseele deschise pe această pârtie pentru urcările cu teleschiul. Vă rugăm să vă interesați la caserie despre tipurile de card recomandate în funcție de solicitările dvs.

Prețul cardului Skipass Bogdan nu depinde de numărul de teleschiuri sau trasee de schi deschise, dar depinde întotdeauna de perioada de tarifare curentă. Din păcate, nu presupune nici o garanție că pantele vor fi acoperite constant de zăpadă sau teleschiurile vor fi în funcțiune tot timpul.

Deținătorul de card este responsabil pentru utilizarea corectă a acestuia. Cardurile pierdute, furate sau deteriorate nu sunt recuperabile și administrația pârtiei nu este obligată să elibereze un alt card decât după plata contravalorii acestuia.

Expirarea/ Anularea cardului

 

Cardurile de reduceri nu sunt transmisibile – cardurile cu acumulare de puncte pot fi folosite de mai multe persoane. Utilizarea unui card de reduceri pentru mai mult de o persoană ne obligă să confiscăm cardul respectiv fără returnarea garanției.

Cardurile de reduceri – pot fi folosite doar pentru categoriile de vârstă menționate, iar pentru cardurile cu acumulare de puncte deținătorul poate să transfere beneficiile doar unei alte persoane din aceeași categorie de vârstă pentru care s-a aplicat reducerea. (copii 6-13 ani sau seniori peste 60 de ani). Nerespectarea acestor reguli duce la confiscarea cardului.

Punctele neutilizate – de pe cardul „Skipass” pot fi utilizate doar în sezonul de ski pentru care au fost achiziționate, punctele neutilizate de pe cardurile expirate nu pot fi recuperate.

Este interzisă intrarea – prin poarta de acces a două persoane cu același card. În acest caz, cardul va fi confiscat fără returnarea garanției și a punctelor neutilizate.

Tipuri de carduri

 

Skipass pentru 1 zi – poate fi folosit în ziua în care a fost achiziționat.

Skipass zilele lucrătoare reduse – poate fi folosit de marți până vineri.

Skipass pentru sezon – poate fi folosit întreg sezonul și nu are limită privind numărul de urcări cu teleschiul.

Skipass cu acumulare de puncte – poate fi folosit de luni până duminică în limita punctelor achiziționate și a termenului de valabilitate a acestuia (fiecare punct reprezintă o urcare cu unul din cele două teleschiuri disponibile).

ATENȚIE: Nu întârziați la poarta de acces pe pârtie! Sistemul automat va lua puncte de pe cardul dvs și nu suntem responsabili pentru deteriorarea cardului sau pierderea punctelor existente.

În caz de condiții nefavorabile care determină funcționarea necorespunzătoare a echipamentului și a instalațiilor de pe pârtie suntem nevoiți să restricționăm accesul pe pârtie. În astfel de cazuri, valoarea cardului nu este recuperabilă.

Angajații SC BOGDANTUR SRL vor verifica periodic cardurile de acces, vă rugăm să le prezentați pentru a dovedi valabilitatea acestora. Orarul de funcționare a Pârtiei Bogdan: zlinic între 10:00 – 17:00. Prelungirea orarului de funcționare nu este permisă din motive de siguranță.

Pentru buna desfășurare a întregii activități pe pârtie, vă rugăm să-i respectați pe ceilalți schiori, să respectați avertizările și instrucțiunile personalului SC BOGDANTUR SRL și să aveți grijă la condițiile meteo și avertismentele de vizibilitate redusă. Administratorii pârtiei își rezervă dreptul de a restricționa accesul pe pârtie a persoanelor care pun în pericol ceilalți schiori, care produc daune și nu respectă condițiile generale de utilizare în bune condiții a pârtiei.

Odată cu achiziționarea SKIPASS–ului, utilizatorul recunoaște și acceptă condițiile generale care reglementează achiziționarea și utilizarea cardului de schi.

ro_RORomanian